Concurs de contes científics 2014


Aquest any es celebra el XII CONCURS DE CONTE CIENTÍFIC de la nostra escola.  Es convoca amb l’objectiu d’estimular l’interès pels temes de ciència i el pensament científic entre els estudiants, amb la intenció de potenciar la creació d’obres literàries o plàstiques que tractin la ciència amb imaginació i valor científic.

EduCaixa (a través del CosmoCaixa) convoca el Concurs de Contes de Ciència.  Enguany arriba a la dotzena edició i com sempre totes i tots els alumnes de Secundària  i també els d’alguns cursos de Primària, practicareu les vostres habilitats literàries i científiques.  Nosaltres també guardonem els nostres escriptors en els Jocs Florals del centre.

Ànims i feu volar la vostra creativitat!

PAUTES PER ELABORAR UN CONTE CIENTÍFIC

Aquí teniu una guia de la Fundació la Caixa per escriure contes de ciència molt i molt bé…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *