60+, L’HORA DEL PLANETA.

Uneix-te al Món en Defensa del Planeta
TOTS SOM PART DE LA SOLUCIÓ

Des de fa set anys, centenars de milions de persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius uneixen les seves veus en defensa del medi ambient. Per això, “l’Hora del Planeta” s’ha convertit en la major campanya de mobilització i participació organitzada mai.

El 2012, més de 7000 ciutats de 150 països van apagar els llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un missatge clar: gestos simbòlics poden generar els grans canvis.

La campanya va prendre llavors una nova dimensió intentant conscienciar els ciutadans de l’estalvi energètic com a mesura de protecció del planeta durant tot l’any. Hem de caminar cap a un model de vida molt més sostenible. D’aqui neix la pregunta: QUÈ ETS CAPAÇ DE FER PER SALVAR EL PLANETA?

Aquest Any, l’organització WWF vol que tothom aposti per serveis més eficients i que es promoguin les energies netes, reduint el nivell d’emissions de CO2 del planeta. Fes servir la teva imaginació, com més serem, més fort se sentirà la nostra veu …

Que la inspiració d’una hora màgica serveixi per construir un futur sostenible.

El pròxim 23 de març, de 20.30 a 21.30 apaga els llums!


Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a 60+, L’HORA DEL PLANETA.

 1. Francisco Quesada 2n ESO diu:

  La veritat es que m’ha agradat molt, aquest vídeo, m’ha fet gracia ha sigut divertit.

 2. alex parrilla fernandez diu:

  a mi aixó d’ajudar el planeta m’asembla be perque si seguim fen el q estem fem el pols es derretirien y faria -un tsunami molt gran per aixo aquest article es enseña a aprendre a cuidar y a repectar el planeta.

 3. Noelia Herrador Galindo diu:

  A sigut l’article que més m’agradat, em sembla que fer coses així pel planeta estan be, ja que el nostre planeta pateix amb el gel que s’està fonent i els tsunamis, que cada cop hi han més. M’agradat molt el vídeo ja que ens mostra tot el contingut en petites escenes i amb poques paraules amb música molt divertida per fer veure a la gent que no és una tonteria.

 4. Alex Valverde diu:

  M’agradat aquest video perqué ens ensenya que una hora sense llum pot ajudar molt.
  I espero que en el futur ja no calguin més hores del planeta perqué aixó significarà que estem millor.

 5. Xiora Losada Àvila diu:

  Em sembla que es una bona forma de no gastar tanta energia, però no ho veig del tot eficient, perque el que guanyes apagant les llums de tants llocs al mateix temps, després ho desprofiten uns altes malbaratant l’esforç que has fet.

 6. Sergi Alejo 2n ESO diu:

  Em sembla molt bé això d’apagar els llums ja que com no gastem energia es contamina menys i podem fer que el nostre planeta duri més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *