Concurs de contes científics

Aquest concurs es convoca amb l’objectiu
d’estimular l’interès pels temes de ciència i el pensament científic entre els estudiants, amb la intenció de potenciar la creació d’obres literàries o plàstiques que tractin la ciència amb imaginació i valor científic.

Com cada any la nostra escola hi participarà. Enguany arriba a l’onzena edició i com sempre totes i tots els alumnes de Secundària practicareu les vostres habilitats literàries i científiques.  Nosaltres també guardonem els nostres escriptors en els Jocs Florals del centre.

En aquest enllaç teniu una pauta per escriure una història d’allò més bé.  No us espanteu, quan es practica molt, s’aplica sense gairebé ni mirar…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Concurs de contes científics

  1. Miriam San José diu:

    Em sembla molt bé que a l’escola fem un conte científic, primer perquè fomenta l’imaginació, segon perquè ens apropa més al món científic, i sense adonar-nos, fent aquest conte ens introduïm en la ciència, cercant informació, a l’hora de redactar-la,…
    A més podem posar en pràctica tot el que em après de la ciència els cursos anteriors i tot el que em après gràcies a la nostra curiositat per descobrir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *