Pinta un peix per lluitar contra la sobrexplotació pesquera.

Durant dècades, els nostres mars i els seus recursos s’han anat esgotant. De fet, dos terços de les poblacions de peixos són víctimes de la sobrepesca. Els governs han permès que les reserves pesqueres es trobin a la vora de la fallida. No obstant això, ara hi ha una oportunitat de canviar tot això. En els pròxims mesos, el Parlament Europeu decidirà si a través de la reforma de la política pesquera es millora aquesta situació.

La campanya “Pinta un Peix” que ha engegat l’ONG britànica, New Economics Foundation, en defensa dels fons marins i dels recursos pesquers, amb motiu de la votació -dilluns 4 de febrer- de la nova Política Pesquera Comuna del Parlament Europeu pretén donar a conéixer aquesta problemàtica.

Per això, fins al dia 3, diumenge que ve, tots esteu cridats a fer el vostre dibuix pintant-lo “online” o bé en paper i pujant-lo a la web. Animeu-vos, que encara hi sou a temps!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Pinta un peix per lluitar contra la sobrexplotació pesquera.

  1. Àlex Valverde diu:

    Jo crec que ens tindriem que consiensiar amb el medi aquatic perqué estem acabant amb la major part dels peixos.Aquesta campanya es molt bona per fer veure a la gent lo que enrealitat passa abans de que tu et possis el lluç a sobre el plat. I ara més que mai ens haurem de “pintar un peix” contra la sobrepesca

  2. Adrián Cantarone diu:

    Em sembla una bona idea per conscienciar als pescadors de que si es sobrepesca algún dia diminuirà la biodiversitat del mar. I com jo dono suport a aquesta idea jo vaig pintar un peix.

  3. Alicia Férriz (2n ESO A.) diu:

    Ho veig bastant just això de lluitar contra la sobrepesca, bàsicament pel que suposa l’explotació dels pescadors i per la quantitat de peixos que són pescats sense aquesta necessitat excessiva. És molt simple i senzill lo de dibuixar un peix per lo que suposa aquesta situació però a l’hora, ens facilita l’ajuda ja que no es gens complicat i tothom ho podria fer lliurement. Llàstima que ja s’hagi acabat el temps per fer-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *