Visita Escola Mas Clariana

Un grup de mestres vam poder fer una visita pedagògica a l’Escola Mas Clariana i només entrar al centre ens adonem de la importància de la biblioteca escolar, situada al rebedor, en un espai ampli, amb il·luminació natural on es distingeixen 2 espais: la zona d’ordinadors i la zona de prestatgeries amb els llibres d’imaginació a una banda, i els llibres de coneixements a l’altra.

Veiem com un petit grup d’alumnes, de manera autònoma, estan cercant informació als ordinadors segons unes pautes que porten escrites.

El centre segueix el sistema de l’escola Amara Berri de Sant Sebastià on l’organització de les aules és per contextos i on es promou el treball cooperatiu i autònom de l’alumnat.

La biblioteca com a part central està molt ben organitzada i dóna suport al currículum. Gràcies a la col·laboració d’una mestra jubilada que fa de bibliotecària es porta a terme la catalogació i el servei de préstec.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *