Publicació del conte de la clotxa de l’Escola de Riba-roja

L’escola Sant Agustí de Riba-roja ha presentat la publicació del conte LA NANA CLOTXA, escrit pels alumnes, il·lustrat per la professora de plàstica Isabel Torres i editat per l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre.

Mireu el recull al blog de la biblioteca de l’escola de Riba-roja, clicant aquí.

FELICITATS A TOTS !

Aquí en teniu un tast, però hi ha més teca a la resta de pàgines i no us perdeu el pròleg de Carme Ruscalleda LA CLOTXA INSPIRA! o la darrera pàgina amb la geganta.

Una obra interessant a les nostres biblioteques per com ha estat elaborada, per la temàtica, la divertida narració amb els seus personatges, les il·lustracions captivadores, la proximitat dels indrets on es situa la història i la relació amb la festa tradicional riberenca de LA CLOTXA que també pren protagonisme a les escoles.

GRÀCIES PER FER ARRIBAR AQUEST CONTE A TOTES LES BIBLIOTEQUES ESCOLARS DE LA RIBERA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *