Conte de l’alumnat de l’Institut-Escola de Móra la Nova

Les magnífiques aventures d’en Roc i la Pepa

Títol del conte creat i il·lustrat per tot l’alumnat de l’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova, des de P-3 fins a 4t. d’ESO. Projecte iniciat dins la Setmana Cultural del curs 2013-14, dedicada a la salut i l’alimentació “Fem salut! Del bollicao a la pera”, amb el suport de l’AMPA i l’Ajuntament.

RocPepaMNLes aventures de la pera Pepa i del bollycao Roc, un viatge ple d’imaginació i bones recomanacions, dedicat a tots aquells que creuen que el món de la fantasia i la bona alimentació són la combinació perfecta per a sentir-nos bé cada dia.

Mireu les activitats realitzades al centre recollides al seu blog.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *