Matinal de Biblioteca Escolar a Saifores

Dissabte 15 de març va tenir lloc aquesta activitat formativa que parteix del Seminari de Biblioteca Escolar Marta Mata del Baix Penedès.

matinal-212x300Després de la taula rodona amb experts que ens van situar l’estat actual de la biblioteca escolar, es van presentar diferents projectes sobre l’obra El Petit Príncep. 

Es va de posicionar el rol educatiu i social de la biblioteca escolar, fent un balanç positiu encara queda un bon camí per a fer i molts reptes evidents.

Una bona base parteix d’un treball en equip dins el centre, d’una planificació a llarg termini dins el projecte educatiu de centre i de fer xarxa amb l’entorn, amb un suport imprescindible de l’administració que ha de començar a desplegar decrets i articles legislatius, a més de reconèixer clarament la figura del coordinador-responsable de la biblioteca escolar com a pilar indispensable, així com l’estreta col·laboració amb la Biblioteca Pública i els Serveis Educatius-CRP.

Recull del projecte interdisciplinari al cicle inicial de l’escola Rubió i Ors de Reus sobre el Petit Príncep al seu bloc:

PetitPrincep

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *