5.- COM FUNCIONA 3B CURS?.-

Aquest bloc és com la caixa d’eines del curs de cooperació i del recurs 3B.

Pots mirar les fotos de sota que van acompanyades de frases positives envers a la cooperació educativa  i la seva importància davant l’aprendre amb iniciatives i amb autonomia: aprendre sol, amb ajuda i en cooperació.

A la dreta a dalt tenim les pàgines de desenvolupament del curs i a sota els blogrolls (links de webs, blocs i altres recursos digitals que es troben a internet).

A partir dels teus interessos i necessitats amb la  teva ajuda i la nostra anirem confeccionant el bloc, tant en les pàgines com en les fonts a que els blogrolls ens adrecen. Esperem que aquest curs sigui del teu interès i et faciliti a trobar les satisfaccions merescudes de les teves pròpies experiències a l’aula.

Ànims i en marxa.   info@cooperis.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *