El Cooppel a les aules de totes les edats, a les universitats i a les escoles i als instituts.-

La pràctica del Cooppel és cultura de la Dinàmica Mental Creativa, jugar és entrenar-nos

Les aplicacions en les aules de totes les edats, aquest curs 2012-13 ha estat en actes culturals de pobles i ciutats (Tarragona, Falset, Reus i Valls) , en biblioteques públiques, en aules de la universitat U.R.V., a escoles i a instituts.

El proper curs 2013-14 tenim la intenció de portar el Cooppel a més dels llocs del present curs 2012-13 , a les aules de la gent gran, a esplais, a altres universitats d’arreu de Catalunya i d’Espanya, en museus i altres espais com d’associacions culturals i socials, com de necessitats educatives específiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *