6.- 3B: L’invent d’aprendre més i millor amb menys esforç.-

Amb l’esforç que ja dediques, amb 3B+ADN  veuràs que amb menys esforç s’aprèn més i millor a nivell personal com col.lectiu.

Practica’l i viu amb més satisfacció.

El 3B està inspirat amb la sardana i els castells humans. L’autor l’ha descobert a partir d’aplicar en la pràctica de la conversa cooperativa diversos principis científics. En filosofia està més a prop al deconstructivisme de la creativitat i el procés mental central és la dinàmica cíclica: cooperar, recooperar i decooperar. En conclusió és tracta d’aprendre a cooperar com ho entenem en la nostra societat, però cal que tothom tingui igualtat d’oportunitats davant dels rols cooperatius i dels seus aprenentatges. Fins a tenir consciència decooperativa és a dir: tenir l’esquema mental de cooperar, de recooperar en igualtat i decooperar o esquema mental d’invertir el procés de la presa de decisions en finalitat avaluativa. Invertir el procés de cooperació i de recooperació i descobrir els aprenentatges de contingut com de forma que hem aconseguit.

A sota edifici deconstructivista. I les taules buides, quan s’omplen per persones que conversen hi ha una construcció única. Si juguen a un joc hi ha certa geometria però amb el 3B es fan composicions deconstructivistes de grups quan mentalment es sap jugar.

El 3B primer té una composició grupal i escènica geomètrica com per exemple grups de quatre que juguen a les cartes per passar a iniciatives deconstructivistes de grups segons les competències que volem treballar.

Des del mes de març passat l’hem presentat a estudiants universitaris en classes de lletres, Educació i Economia, a més dels estudis de ràdio i a associacions. També va ser presentat en el Col.legi de Psicòlegs de Catalunya Delegació de Tarragona.

http://www.printgrup.com/numen/numen56/numen56.html#p=38 A la dreta de la revista pàg. 38

I de forma oficial es farà la presentació en tots els àmbits i sectors socials i educatius en les VI jornades Cooperis.

Programa interactiu de les jornades:

http://blocs.xtec.cat/003b/2012/09/21/calendari-actualitzat-dia-hora-lloc-ponents-temes-interessant-per-a/

http://blocs.xtec.cat/003b/   Article 02

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *