19.- Activitats lliures: d’aprenentatge creixement i/o d’aprenentatge servei.-

Sr. Director/a i resta d’equip docent.-

Una vegada més t’informem d’una nova iniciativa.

T’invitem al professorat a participar activament sol, en parella o en família a una fira on:

– Aprendràs i jugaràs a la cooperació d’una forma divertida amb el Suport Cooperatiu Personalitzat Bàsic el 3B+ADN dels jocs cooperatius creatius en el descobriment de l’entorn natural i històric
– Viuràs l’experiència de jugar en cooperació sense cap mena de competitivitat sinó amb tota la coexitació. Al marge de tot consumisme i el que suposa a la vida social de cada dia l’autoexclusió.
– Comprendràs que amb el 3B+ADN és pot fer des de casa partits per assolir els coneixements i les competències bàsiques, podent fer des de les dificultats acadèmiques la prescripció de partides de jocs cooperatius, en lloc complementari dels denominats deures.
– Viuràs una experiència col.lectiva en un entorn de Baronia i de Parc natural de la serra de Montsant.

El cost del dinar és 01 euro. Arribar a partir de les 10 del matí.
Jugar al 3B+ADN és gratuït, cal portar simplement folis o bloc de notes i bolígrafs de colors.-

El fet de participar són 10 hores que suposa el reconeixement de cara a ser COAS en els nostres Clubs de 3B.

Actualment de moment tenim el Club 3B a l’Ateneu de Tarragona, els Clubs  3B. Ràdios: una secció a la ràdio de sant Pere i sant Pau de Tarragona i l’altyra secció a ràdio Falset. I el Club 3BiN.Ka de Baronia i Natura de Cabacés, que és el que visitaràs aquest dia si vols venir.

Si fas un curs presencial amb nosaltres la teva participació val per 10 hores i si el fas a distància també de 10 hores del curs de 100 hores degut a la tasca que duràs a terme i la producció que faràs en oci creatiu que després es pot aplicar a les aules , a la mateixa AMPA del centre i col.laborar en les associacions que crein més clubs de 3B.

A aquest comunicat s’adjunta  els documents que clarifiquen aquesta nova iniciativa de suport al professorat i a les seves famílies.

Més informació: info@cooperis.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *