Sant Jordi 2019. No siguis feminazi. Autoria: Malfoy

La paraula Feminazi va sorgir com a deshonra al feminisme radical l’any 1992. L’autor es un  periodista conservador, Rush Limbaugh.

El seu ús posiciona el feminisme a nivells d’un holocaust nazi. Defensant que el camí al qual desemboca el feminisme és exterminar i oprimir els homes tal com ho va fer Hitler amb altres col·lectius.

Considero el terme anti-històric i ignorant. Humiliant per a milions de víctimes innocents comparant-lo amb que, segons Limbaugh, l’avortament és el “holocaust modern” del feminisme. Afirmant que l’ús de l’avortament en una dona és la forma de reforçar que els homes no són necessaris.

Segons el Diccionari de la transgressió feminista: “el feminisme sosté que, per aconseguir eliminar la desigualtat social, és indispensable atacar l’arrel del problema.”  Així doncs, atacar al patriarcat, on encara es marca una notòria diferencia entre gèneres. Negant la premissa de la superioritat als homes.

L’objectiu és exigir els nostres drets sexuals i reproductius amb la despenalització de l’avortament, i així evitant el major nombre de defuncions per avortament clandestí. Tenint en compte una  llibertat de decisions per a totes les dones, sense una pressió social causant del avortament forçat d’un nadó masculí.

L’argument més utilitzat  pel terme “Feminazi” contra les feministes protestants és que està paraula es refereix només “a algunes” dones desitjants de mort, desmuntant l’objectiu d’acabar amb el masclisme i desigualtat unides, com a moviment social.

El terme indicat per definir algú similar a un desig d’extermini dels homes seria “femellisme”, conegut com el masclisme femení. a diferència de l’equitat de gènere que defensa l’actual feminisme.

Sense l’existència d’un camp d’extermini per als homes o alguna opressió social cap a ells (amb la qual cosa ocorre  tot el contrari). Una Feminazi tal com la paraula ho defineix, no existeix.

Per tant la meva conclusió és que no siguis Feminazi, sigues feminista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *