Les cinc boles de l’Arc de Sant Martí, per Toni Expósito

Hi havia una vegada un nen que el seu pare li va crear cinc boles màgiques , les boles de l’arc de Sant Martí i un mapa d’on va amagar cada una. Quan el pare al passar uns anys es va posar malalt , cada vegada empitjorava ,fins que un dia va morir , però abans de morir el pare li va donar la localització de la primera bola . La bola estava dins d’un abre dins del bosc, el nen va decidir trobar-les totes i reviure al seu pare , el nen va anar al bosc i va talar l’arbre i es va clavar la destral a la cama però va trobar la primera bola i la localització de la segona bola , estava sobre un núvol ,el nen va llogar una avioneta i va anar a agafar la bola, ho va aconseguir però es va tallar quatre dits amb les hèlices de l’avioneta , va anar al metge a cosir-se’ls i el metge li va donar un mapa que era dins del dit que deia que la tercera bola que estava sobre la muntanya més alta. El nen la va escalar i va aconseguir el paper i la bola però el paper va volar i el nen el va perseguir corrents i el va agafar , però va caure i es va trencar dues costelles i un braç . Quan es va recuperar va anar a per la quarta bola que era dins d’un volcà que hi havia a prop de la muntanya per sort no hi havia magma , va entrar dins del volcà i va agafar la bola i el paper però la bola estava bullint i es va cremar la pell, la cinquena bola era dins del seu pare , el nen no ho creia , ell no volia haver d’obrir-lo per la meitat, però havia de fer-ho, plorant va agafar el ganivet fent-li un tall a l’estómac deixant-ho tot ple de sang , ell va continuar i no la trobava , el pare estava desconfigurat fins que la va trobar, era dins del cor i va trobar el paper de la invocació dins l’intestí. El nen va anar a dalt de l’edifici de casa seva i va començar el ritual, però una bola li va caure i es va trencar i no va poder fer el ritual i no va poder reviure al seu pare i el nen de la decepció es va tallar les extremitats i es va llençar per l’edifici junt amb el seu pare, al cap d’un dia troben els cadàvers i posen la culpa a la mare però abans del judici també es va suïcidar tallant-se les extremitats i tirant-se per l’edifici.

I l’únic que va quedar va ser les boles màgiques que fins ara només se n’ha trobat una.

Un pensament a “Les cinc boles de l’Arc de Sant Martí, per Toni Expósito”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *