EL LLOC MÉS CARACTERÍSTIC DE LLORET DE MAR, PER POL AGULLÓ

En aquest text us parlaré, des del meu punt de vista, del lloc més característic, extraordinari, especial i sobre el lloc més divertit on tinc present els millors records del meu poble, Lloret de Mar.

Va, no us faig esperar més!  Aquest lloc és el mar del meu poble, ubicat en la Costa Brava i que forma part de la Mar Mediterrània, és un mar càlid i força tranquil. Però per a mi el que el fa especial és com gaudeixo d’ell al llarg de les quatre estacions de l’any.

Com us deia abans el mar és especial en totes les estacions de l’any, a l’hivern, el seu color s’enfosqueix prenent una tonalitat blau marí fosc, sembla que estigui enfadat, però a mi m’agrada veure les grans onades que venen de la mà de les tempestes marítimes, aquestes onades són increïbles, que en observar-les, encara ho són mes!

En l’alegre i plujosa primavera, on els dies s’allarguen i comencem a deixar els abrics a l’armari, és el moment d’aprofitar la “caloreta” que el sol ens dóna. Si us fixeu el color del mar ja no és tan fosc és un blau marí on els rajos del sol s’hi reflecteixen i ens regala a la vista una mar brillant que ens convida a ficar-nos. En aquesta estació de l’any el meu pare i jo aprofitem per surfejar  pel mar  i visitar les increïbles platges i cales que tenim a Lloret.

Per fi arribem a la millor estació de l’any, l’estiu! Just quan acabem les classes. Ara ens toca durant les merescudes vacances d’estiu passar-ho la mar de bé!

A l’estiu és quan el mar, per a mi, és més bonic, els dies són més llargs el color del mar s’aclareix, de tal forma que de vegades s’uneix amb el cel i costa de veure l’horitzó. En aquesta estació és quan gaudeixo més del mar, perquè es poden fer un munt de coses divertides. Però el que més m’agrada, és sortir a navegar en un veler.

Us haig de dir que l’estiu em passa volant, i de cop en trobo que comencen de nou les classes.

Llavors ja hem arribat a la tardor, en aquesta estació és quan intento aprofitar al màxim divertir-me amb el mar,  perquè l’aigua encara no és freda. A la tardor, el color de l’aigua es va enfosquint mica en mica, i ens va preparant per a l’arribada de l’hivern.

El mar durant la tardor, per a mi no és gaire especial, suposo que és perquè estic una mica trist, pel fet que haig d’esperar que passin uns mesos per gaudir-ne al màxim d’ell …

Però sabeu una cosa? El mar, el lloc més característic de Lloret de Mar, conjuntament amb la platja i el Passeig Vermell, són una imatge molt bella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *