Aventura pel bosc, per Lucía Fernández

La Paula anava d’excursió pel bosc amb els seus amics, el professor els va demanar que per grups de dos anessin a fer fotografies d’uns arbres però la Paula es va separar per un moment del seu amic i es va perdre, va anar caminant pel gran bosc tota sola i espantada fins que es va trobar a una dona llegint a casa seva, la Paula es va apropar a la casa amb molt de compte.

La dona es va adonar que hi havia una nena petita darrere uns arbres i es va apropar poc a poc, van començar a parlar i la dona li va preguntar què feia pel bosc sola i la Paula li va dir que s’havia perdut feia unes quatre hores i que estava molt cansada, per tant la dona li va donar menjar i beure.

Quan van passar unes dues hores la dona va acompanyar a la Paula a la sortida del bosc i van trucar als seus professors però no va contestar ningú, la Paula va plorar molt trista però a la dona se li va ocórrer una altra idea, anar a la policia i allà els policies van buscar la casa de la Paula i la van portar amb els seus pares que estaven molt espantats per la desaparició de la seva filla, quan la van veure van anar corrent a fer-li una abraçada molt forta, van donar les gràcies a la dona del bosc per tot i es van acomiadar. Tot havia estat només un espant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *