El príncep Jordi

Hi havia una vegada , en un regne anomenat Kingslanding , un rei bastant vell havia de nomenar al seu fill, el príncep Jordi, rei del seu regne.

El príncep mai havia volgut ser rei, ell volia ser cavaller per protegir el seu poble, lluitar amb monstres enormes. Ell s’entrenava cada dia amb l’espasa, però el seu pare no sabia quins eren els seus desitjos de ser cavaller. Ni havia de saber-ho ja que s’enfadaria i podria arribar a expulsar-lo del regne per no voler seguir amb la tradició de la família.

Va ser valent i li va explicar tot al seu pare i després d’uns minuts en silenci va decidir fer tres proves molt difícils per a cavallers , en Jordi va acceptar.

La primera prova consistia en una cursa de cavalls, la cursa va començar, en Jordi anava més ràpid i va guanyar sense cap dificultat. El dia següent la segona prova consistia en lluitar amb tres gladiadors a la vegada. Un cop més en Jordi va superar la prova amb èxit. Va arribar el dia de l’última prova, havia de matar un drac. Li va costar molt però al final li va poder clavar l’espasa al cor.

El rei es va posar a plorar i en Jordi va decidir que seria rei amb la condició de poder lluitar a les guerres. D’aquesta manera seguiria amb la tradició i faria el que més li agradava fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *