Per curiositat, per Kate Zugic

Avui vinc a explicar-vos la història de la Coral. La Coral era una nena alegre i simpàtica que tenia molta curiositat. Tenia dotze anys quan els seus pares van decidir traslladar-se a una altra ciutat. El pare era advocat i la mare professora d’anglès. La zona on es van mudar era tranquil·la. La casa era gran i el paisatge era bonic. Al costat, hi havia un bosc i la Coral va escoltar una llegenda d’una cascada d’aquell bosc. La llegenda parlava de com un home va anar a veure aquella cascada de nit i, va veure la llum del sol. L’home la va travessar i mai més va tornar a sortir.

Cinc mesos després, quan ja tot era més normal per la Coral, va decidir anar a investigar aquella llegenda. Es va preparar i va sortir abans de mig matí. El silenci era absolut fins que va escoltar bordar a un gos. Aquest mateix es va posar davant seu. No en sabia ben bé la raça però el gos era gran. De cop i volta, el gos es va girar i va continuar caminant. Ella va decidir anar rere ell.

No sabia com, es va fer fosc. L’intriga manava sobre les seves pors i va decidir continuar caminant. Tenia son, però una misteriosa llum blava va aixecar la seva curiositat. El gos anava al seu costat, alguna que altra vegada la mirava de reüll.

Amb aquella llum blava, es va fer un camí el qual la Coral va seguir amb emoció. Una altra vegada el silenci regnava en el paisatge quan aquell soroll d’aigua es va apoderar de l’entorn. Els ulls de la Coral, oberts com plats, observaven la cascada que tenia davant seu i com la llum blava feia el paisatge més bonic. El gos va anar directe a la cascada travessant aquesta mateixa. La Coral va dubtar si anar-hi o no, però la curiositat regnava en el seu cor en aquell moment, no podia esperar a l’endemà. Va travessar sense haver-se mullat gens, ni un sol pèl. Estava dintre d’una cova amb minerals preciosos. Va caminar una mica més i es va trobar amb un diari, i en obrir-lo, ressaltava la frase “Espero que no et trobis mai aquest diari, si estàs llegint això, corre!” Sense poder fer cap gest, unes mans la van atrapar i tota la llum que hi havia a la seva vida es va apagar en aquell moment en qüestió de segons.

“Nena de 12 anys trobada morta al costat de la cascada del Sol” era la noticia que voltava pel món. La van trobar fa uns pocs dies i ja era l’estrella a la televisió. Finalment, van trobar una petita nota que va aconseguir escriure abans de morir, posava que és bo tenir curiositat, encara que de vegades, aquesta et pot matar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *