XVI Trobada de professorat de CTMA. La petjada humana en la immensitat de l’oceà

El passat 28 de gener va tenir lloc al Cosmocaixa de Barcelona la XVI Trobada de Professorat de Ciències de la Terra i del Medi Ambient sota el títol: La Petjada Humana en la Immensitat de l’Oceà.

La finalitat d’aquestes trobades es la d’actualitzar al professorat del batxillerat en la matèria de Ciències de la Terra i del Medi. Aquest any la temàtica ha estat relacionada amb la “Petjada Humana en la immensitat de l’oceà”.

Noves tecnologies per diagnosticar l’estat de l’oceà ens revelen la magnitud de la nostra empremta, que es fa palesa fins i tot a les regions més remotes. Ara podem conèixer les conseqüències de tot el que «li fem» i tot el que «llencem» al mar.

IMG_20160128_161907

IMG_20160128_185412 - copiaEn aquest enllaç podeu trobar les presentacions de la trobada.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en Ciències de la Terra i del Medi Ambient. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *