Els investigadors esperen curar la diabetis tipus 1 en els pròxims deu anys

Un metge punxa un pacient. (Foto: Reuters)

Un metge punxa un pacient. (Foto: Reuters)

Investigadors de tot el món debaten a Barcelona noves vies de recerca per aconseguir que la diabetis del tipus 1 es pugui curar en els pròxims 10 anys. Segons els experts, el futur de les investigacions passa, per exemple, per l’ús de cèl·lules mare. Al món hi ha actualment 300 milions de persones amb diabetis.
Els principals experts del món de la diabetis estan reunits a Barcelona amb un gran objectiu: treballar per curar la diabetis tipus 1 a la pròxima dècada.

Segons els especialistes, el futur de la recerca passa per teràpies innovadores com l’ús de cèl·lules mare. Els experts consideren que la investigació en noves teràpies com la genètica o la medicina regenerativa els fan ser optimistes per trobar una cura a la diabetis tipus 1.

El president de l’Associació Europea per l’Estudi de la Diabetis, Ulf Smith, ha explicat que estan veient canvis prometedors que “podrien indicar que alguna cosa passarà en la pròxima dècada en el sentit de trobar maneres per tractar la malaltia i, a la llarga i si tot va bé, curar-la”.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *