S’inaugura a Barcelona el centre Esther Koplowitz per a la investigació de l’obesitat, la diabetis, el càncer i la malària

esterBarcelona ha inaugurat un altre referent internacional en recerca científica. Es tracta del centre Esther Koplowitz per a la investigació biomèdica, un equipament gestionat per la Fundació de l’Hospital Clínic que s’ha posat en marxa gràcies, en part, al mecenatge de la coneguda empresària madrilenya. Uns 400 cientítfics ja hi treballen per investigar l’obesitat, la diabetis, el càncer i la malària.

Disfuncions metabòliques com l’obesitat o la diabetis, el càncer, patologies digestives i malalties tropicals com la malària centren les investigacions del centre Esther Koplowitz, on ja treballen 400 científics. Un dels seus grans avantatges és la seva relació directa amb un hospital com el Clínic.

Durant la inauguració, la ministra de Ciència, Cristina Garmendia, ha subratllat el paper del mecenatge científic. El projecte ha costat més de 60 milions d’euros, finançats per administracions públiques i patrocinadors privats.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *