El vessament de petroli al golf de Mèxic està causant més danys dels esperats

L’explosió de la setmana passada en un plataforma petrolífera al golf de Mèxic està causant més danys dels que s’esperaven. La NASA ha fet pública una imatge per satèl·lit en què es veu l’extensió de la taca de petroli, que podria arribar a les platges de l’estat nord-americà de Louisiana aquest cap de setmana. Segons la guàrdia costanera dels Estats Units, si no s’actua aviat es podria convertir en un dels pitjors vessaments de petroli de la història del país, i per això no descarten encendre el fuel per evitar així que s’estengui.

Continua llegint l’article…

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Biologia, Ciències de la Terra i del Medi Ambient i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *