Sant Jordi 2019

Avui 23 d’abril , el primer dia de l’últim trimestre de curs comencem amb Sant Jordi, aquesta jornada de roses, llibres, poesia, contes,….

Com cada any m’agrada aprofitar materials creats d’anys anteriors del

BLOC RECURSOS PER A L’EDUCACIÓ ESPECIAL , també m’agrada utilitzar material molt atraient de la web de les biblioteques públiques  GENIUS  on pots trobar recomanacions de llibres, manualitats, refranys , postals….

I com no també tot un material que cada any des de EDu365  trobem referit a Sant Jordi., on trobem  Cançons, app,  contes, manualitats , punts de llibres, dibuixa contes,….

També trobem  diferents activitats i propostes a la pàgina de Petitaxarxa, amb trucs de màgia de Sant Jordi , videos , Jocs….

Durant aquesta setmana santa la meva filla en va ensenyar una canço penjada al youtube que en va agradar bastant , el noi que va crear aquesta cançó David Rees utilitzant frases de diferents trossos o fragments de diversitat de pel.lícules de dibuixos animats de disney i/ o pixar  utilitzant la seva veu i la  guitarra.

A partir d’aquesta idea fantàstica ha sortit aquesta cançó , i jo m’ha permés la llicencia d’agafar la lletra de la cançó per poder  treballar-la aquesta setmana de Sant Jordi, omplint paraules de la lletra de la cançó, adivinant quin personatge o  pel.lícula diu cada frase, dibuixant algun dels personatges,…… en definitiva aprofitar aquesta cançó per treballar vocabulari,  coherència, memòria auditiva, treball col.laboratiu, rime….

Us deixo l’enllaç de la cançó i el text que he elaborat , espero que sigui de la vostre utilitat.

Imatge de previsualització de YouTube

 

 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General, Llengua. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *