TACREMAT ( Taller de Creació de Materials)

Els tallers de creació de materials es realitzen en els centres educatius durant un dia en el mes de juny. Consisteix en un grup de docents que es reuneixen en un centre educatiu per crear materials digitals.

Per poder organitzar un taller només et cal una idea, un grup de gent que s’hi vulgui implicar, una data entre el 26 al 30 de juny de 2017 i posar a disposició el teu centre educatiu per fer el taller.

Recollirem les propostes de tallers del 15 al 5 de juny i les transformarem en una activitat formativa a la qual es podran inscriure les persones que vulguin participar. Les inscripcions als tallers es faran entre el 6 al 21 de juny de 2017. Els tallers tenen una durada de 7 hores reconegudes com a formació del Departament d’Ensenyament.

Els materials creats en el taller es compartiran en aquest mateix web i seran posats a disposició de tota la comunitat educativa.

Aquests tallers estan especialment adreçats als mestres de primària i al professorat de secundària, però també estan oberts a altres professionals interessats en la temàtica.
Aquí teniu el bloc oficial de les propostes TACREMAT

Si cliqueu dins la pestanya TACREMAT ( Taller de creació de Materials) trobareu alguns dels tallers que s’han realitzat a la meva escola.