55.- Convocat un concurs participatiu de fotografia.-

CONCURS DE FOTOGRAFIA INSTITUT MARTÍ I   FRANQUÈS, Curs 2012/2013

IL·LUSTRACIÓ   LITERÀRIA

Amb motiu del centenari del naixement de Salvador Espriu i el 50è aniversari de la mort de Ramón Gómez de la Serna

1.- Objectiu:
Il·lustrar amb fotografies textos literaris, com els poemes de Salvador Espriu o les gregueries de Ramon Gómez de la Serna. Cada poema o gregueria podrà il·lustrar-se amb 1 o més fotografies. Teniu una selecció de textos a la pàgina web de l’institut, Biblioteca  o bé clica a:

https://sites.google.com/site/bibliotecamartifranques/home/7-any-salvador-espriu

httphttp://es.wikipedia.org/wiki/Greguer%C3%ADa

www.mclibre.org/consultar/amaya/ejercicios/greguerias/greguerias_formateado.html

http://www.google.cat/search?q=greguerias&hl=es&rlz=1W1GZEU_esES509&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1nJJUYuNEoyy7Aa3lYCwBQ&sqi=2&ved=0CEAQsAQ&biw=1366&bih=602

 

2.- Premis:
Un jurat format per professors de diferents departaments de l’institut valorarà les qualitats artístiques i creatives de les fotografies. Els premis consistiran en vals a bescanviar per llibres a ABACUS.

3.- Relació de dos premis premis en tres àmbits de participació:

1r Premi d’ ESO     2n Premi d’ESO       1r Premi de batxillerat   2n Premi de batxillerat     1r Premi Adults (professorat, pares/mares, personal no docent)  2n Premi Adults

4.- Requisits de participació:
Podran participar-hi tots els membres de la comunitat escolar de l’Institut Martí i Franquès (alumnes,  pares, mares, professors i personal no docent) amb fotografies realitzades pels propis participants.

Les fotografies podran realitzar-se en blanc i negre o color, indistintament, i en un format de 13 x 18 cm. També s’admetran fotomuntatges i manipulacions fotogràfiques directes o  indirectes (Photoshop).

Cada participant podrà presentar la quantitat de fotografies que vulgui. Cada fotografia o grup de fotografies es muntarà sobre cartolina blanca o negra DIN A 4 o més. Darrera s’enganxarà un sobre amb:

– dades del participant: nom i cognoms de l’autor o autora i la seva relació amb l’institut (ex.: alumne de 3r ESO, pare d’alumne de 1er de BAT, professora, etc.)

– text il·lustrat (el poema o la gregueria impresa sobre paper)

Pel fet de participar en el concurs, tots els participants autoritzen l’Institut Martí i Franquès, com a organitzador, a fer la difusió que consideri oportuna de les seves fotografies, fent constar sempre les dades dels autors o autores i el fet que han estat presentades al concurs.

5.- Terminis:

Les fotografies es lliuraran a la biblioteca abans del dia 5 d’abril.

6.- Lliurament dels premis i exposició dels treballs:
La totalitat de les fotografies presentades al concurs serà exposada a la biblioteca del centre coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. En aquesta exposició es farà públic el nom dels guanyadors/es. El lliurament dels premis tindrà lloc durant els actes de Sant Jordi 2012/2013.

 

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *