Meri Torras, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha compartit amb l’alumnat i professorat del CFA La Llagosta una sèrie d’interessants reflexions sobre la dona al món de l’art i la literatura.

No hem de ser normals

Torras ha relacionat la presència i l’absència de dones al cànon artístic i literari amb les expectatives a l’hora de criar fills/es i la manca d’oportunitats a l’hora de crear obres d’art que la societat tradicionalment ha imposat a la dona. També ha defensat la necessitat de no ser normals: “No hem de ser normals, no hem de seguir la norma que ens han volgut imposar“.

Conferència de Meri Torras, professora de la UAB.

Conferència de Meri Torras, professora de la UAB.

Amb aquesta xerrada, el CFA La Llagosta ha tancat la setmana de la dona, que s’emmarca en les activitats de coeducació que al llarg del curs realitza l’escola per a posar en valor la figura de la dona al món.

 

Si no hi has pogut assistir, a continuació et compartim la seva presentació perquè te la puguis mirar.

Presentació de Meri Torras, professora UAB.

Presentació de Meri Torras, professora UAB.