És l’hora dels adéus i ens hem de dir adéu-siauuu… Bonica canció de comiat, oi?.

Dijous passat vam celebrar el sopar de fi de curs, acte final de la cloenda del curs 2022-23, donant pas així el setembre al curs 2023-24.

Aquest sopar, va ser l’últim contacte proper entre l’alumnat i el professorat abans de les merescudes vacances. Àpat, música, beguda i festa van unir les nostres mans i els nostres cors per un últim cop, tant en la seva preparació, com en el seu muntatge i celebració.

Bons records d’aquesta sempre en tindrem. Però no ploreu perquè s’hagi acabat!

Estigueu feliços, ja que aquesta festa no ha sigut ni la primera, ni serà l’última que farem, sempre que l’esperit del CFA La Llagosta visqui en la comunitat del poble llagostí i romangui impertèrrit.

 

Us desitgem unes bones vacances i ens veiem al setembre!