Si vols practicar el català o et sents una mica tímid/a a l’hora de parlar-ho en públic…, tenim la solució per a tu! El voluntariat lingüístic!

Aquesta iniciativa pròpia del CFA La Llagosta i, més concretament de la nostra professora Esther González, demostra la voluntat de la nostra comunitat educativa, de “teixir” xarxes socials significatives per a la població.

Alumnat nadiu de diversos grups s’ha reunit en diferents ocasions al llarg del curs amb alumnat de català, de forma voluntària i altruïsta, per tal de que els últims poguessin millorar la seva comprensió i producció oral de la nostra llengua.

Entre grans somriures i agraïments sincers de tot cor, aquestes parelles lingüístiques han demostrat fefaentment i materialitzat l’esperit humà que és la guia i l’eix vertebrador de la nostra filosofia com a centre. O sia, no només compartim coneixements, sinó que primerament volem ser un agent de canvi social que transformi la societat en un lloc més òptim on poder-nos desenvolupar com a persones, en plena llibertat, envoltats de tolerància, ajuda mútua i optimisme.

Agraïm a tots els col·laboradors/es la seva implicació i bones pràctiques, i per a tu, lector/a, et volem acomiadar amb els testimonis dels participants. Esperem que els gaudeixis.

Si vols ser voluntari/a o vols millorar el teu català, no ho dubtis pas, participa-hi!