Avui ens ha deixat l’economista i amic del CFA La Llagosta Arcadi Oliveres. l’Arcadi era economista i va rebre la Medalla d’Or al Mèrit Cultural, va ser president de Justícia i Pau, president de la Fundació Universitària Internacional de la Pau i membre de la Societat Catalana d’Economia. A més ha estat implicat en un munt de moviments socials, sempre a la recerca de la igualtat i la justícia.

 

Arcadi Oliveres en una conferència al CFA La Llagosta.

Arcadi Oliveres en una conferència al CFA La Llagosta.

 

Des del CFA La Llagosta, alumnat i professorat de l’escola volem donar el nostre condol a la seva família i éssers estimats i, com a homenatge, us posem l’enllaç a la notícia sobre la conferència que fa uns anys va fer a la nostra escola l’any 2013.

 

Gràcies, Arcadi, per compartir la teva saviesa i la teva humanitat!