Arcadi Oliveres amb la directora i un altre professor del CFA La Llagosta.

Arcadi Oliveres amb la directora i un professor del CFA La Llagosta.

Per Juanjo Conejo _ Alumne del CFA La Llagosta.

Amb la senzillesa com a estendard de la comunicació, l’activista social Arcadi Oliveres va fascinar l’audiència del Centre Cultural de La Llagosta amb la conferència “La crisi: Actualitat i perspectives de futur”. El seu estil va ser simple i directe, aconseguint que conceptes complexos d’economia fossin fàcils d’entendre, fins i tot per a les ments menys instruïdes.

L’activista va manejar termes com a “Economia especulativa”, “Sistema productiu”, “Crèdit bancari”, “Repartiment del treball” i “Frau fiscal”, amb una sensatesa i contundència que aconseguien convèncer de la validesa de les idees que defensava. Amb un toc de comèdia va aconseguir fer riure en diverses ocasions a tots els assistents. En altres ocasions, i davant declaracions fermes i intel·ligents, va arrencar l’aplaudiment a la sala. Sens dubte va ser una conferència amena i altament instructiva, que podria haver estat pronunciada amb veu més alta, però no més clara.