PUNT OMEGA, Don DeLillo

És imprescindible dir mentides. L’Estat ha de mentir. A la guerra, o en els preparatius d’una guerra, totes les mentides són justificables.

Els ulls li brillaven amb una il·lusió que tampoc no era tan estranya, la pròpia d’un pare quan mira el seu fill, però que tenia el poder de sufocar-li qualsevol resposta, si bé la Jessie potser no tenia intenció d’oferir-n’hi cap.

Cada moment perdut és la vida. Només es pot conèixer de forma individual, cadascú de nosaltres inefablement, aquest home, aquesta dona. Deia que la infantesa és la vida perduda que es reivindica cada segon.

Però em vaig limitar a tancar els ulls i quedar-me assegut, al no-res, escoltant.

Aleshores vaig obrir del tot la cadira abatible i m’hi vaig estirar completament, vaig tancar els ulls, les mans al pit, i vaig intentar sentir-me ningú enlloc, una ombra que forma part de la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *