La Sida, tema del 5è Concurs d’Humor Gràfic i Salut

Il·lustració guanyadora del ledició anterior
Il·lustració guanyadora del l'edició anterior

Fins al 31 de març teniu de temps per a participar en el biannual  Concurs d’Humor Gràfic i Salut, organitzat per la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida i l’associació Humoràlia

La temàtica de l’edició d’enguany -i en van ja 5- girarà al voltant de la Sida, entesa com a malaltia física i social. També sobre l’impacte d’aquesta immunodeficiència en els  països en vies de desenvolupament, així com els programes d’educació afectivo-sexual i l’ús del preservatiu que s’hi duen a terme…

Poden presentar-se un màxim de tres treballs que no hagin estat premiats en cap altre certamen i els originals s’han d’adreçar als organitzadors via correu electrònic a l’adreça info@humorisalutlleida.cat.

En aquests enllaços trobareu les bases del concurs i un portal amb participacions a les edicions anteriors, en concret ací teniu els de l’anterior sobre transtorns de la conducta alimentària.


Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà