CLOENDA PROGRAMA LECXIT

La tercera edició del programa LECXIT arriba a la seva fi!

A la biblioteca del nostre centre es va fer entrega del diploma acreditatiu i d’un obsequi als participants.  A l’acte hi van assistir els quatre mentors voluntaris, els alumnes,  l’alcalde del municipi,  la tècnica auxiliar d’educació i el director de l’escola.

LECXIT és un programa promogut per la Fundació Jaume Bofill, la fundació la Caixa i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de l’èxit en la lectura i la comprensió lectora.

Agrair especialment a les mentores i mentors la seva tasca; sense ells seria impossible portar a terme aquest projecte.  Volem animar-vos a participar com  a voluntaris el curs vinent.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.