Proactiva Open Arms ens visita al centre

Avui, com a part de les activitats del nostre projecte Erasmus+ “On the Road of Exile”, ens ha visitat a l’escola la ONG Proactiva Open Arms.

Proactiva Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles.

Es dediquen a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

En Rubén, un voluntari que treballa a l’ONG des de fa una mica més d’un any i que ha participat en 7 rescats marítims, ens ha explicat la feina que fan i ens ha fet reflexionar sobre els moviments migratoris històrics i actuals. Ha estat una tarda molt profitosa i en la qual hem pogut dir la nostra i aclarir molts dubtes.

Us deixem un vídeo on podeu veure algunes fotos d’aquesta tarda. Si voleu saber més sobre Proactiva Open Arms, feu click al següent link.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.