The Netherlands: dia 4

Avui ha estat un dia molt interessant. Hem començat visualitzant un vídeo sobre un material d’amnistia Internacional per treballar els refugiats i hem treballat en parelles per tal de crear un poster i un storyboard que representés el viatge o la vida d’una persona que per diferents motius s’ha trobat forçada a deixar el seu país. Després, una professora de teatre ha vingut i ens ha fet una sessió molt interessant sobre role playing de la que tots hem gaudit molt, però que també ha estat dura pel tema que treballem. Tot això també ens ha ajudat a l’hora de posar-nos a la pell dels altres.
Us hem fet un vídeo però també compartim amb vosaltres un pòster virtual on hem penjat les nostres produccions. Esperem que us agradi!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.