The Netherlands: day 4

Avui hem visitat Kamp Vught, el camp de concentració nazi a Vught, prop de s’Hertogenbosch. Avui en dia només queda una petita part reconstruida del que va ser aquest camp que van construir els nazis als Països Baixos. Hem pogut veure una d les barraques on vivien, els crematoris i el monument als nens que els van conmemorar desprès de la guerra. També hem pogut veure al museu algunes fotografies i reconstruccions de la roba o les sabates que duien així com troballes de les seves pertenences abans d’entrar al camp.

Desprès hem anat pel bosc fins a trobar el mur d’afusellament on avui en dia hi ha un monument commemoratiu als Neerlandesos assessinats aleshores.

Hem tornat a l’escola i allà Ira, del ministeri d’immigració ens ha explicat les diferències entre els diferents tipus de migracions. Desprès de dinar hem fet activitats junts en grups internacionals i per tancar el dia, un concurs de preguntes 🙂

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.