ESPAI FAMILIAR (AMPA)

Benvolgudes famílies,

Des de  l’AMPA de l’escola us donem la benvinguda i us convidem a participar activament a l’educació dels nostres fills/filles. Ens agradaria poder explicar-vos breument que és per nosaltres pertànyer a l’AMPA.

L’AMPA és un instrument de participació a la vida escolar del nostres fills/filles, els nostres principals objectius són els següents:

  • Col·laborar amb les activitats educatives de l’escola.
  • Promoure la participació del pares i mares amb l’escola.
  • Recollir totes les propostes facilitades pels pares/mares que serveixin per millorar la vida a l’escola dels nostres fills/filles i fer-les arribar  a la direcció de l’escola, per tal de valorar-les conjuntament.
  • Crear un nexe de comunicació entre pares/mares i escola.
  • Recollir totes les proposes facilitades pels pares que serveixen per millorar la gestió de l’AMPA i avaluar-les conjuntament entre la junta i els socis.
  • La creació d’activitats extraescolars.
  • Reclamar als organismes competents unes instal·lacions adequades i en bon estat.

I per suposat i el més important!!! Veure créixer als nostres fills/filles en un entorn feliç i que estiguin orgullosos de l’escola a la qual pertanyen.

Participació dels pares i mares:

Per nosaltres és de vital importància que tots els pares/mares de l’escola es facin socis de l’AMPA. Per què??

  • Tindríem un ajut econòmic important i es podrien dur a terme projectes de millora a l’escola.
  • Les festes no serien possibles sense els ingressos dels socis i podríem ampliar el nostre ventall d’activitats extraescolars.
  • Arreglar l’espai familiar de l’AMPA per tal que els nois el poguessin aprofitar més.

I sobretot, per la nostre….Escola VIVA………com hem pogut veure tots,  l’escola ha fet un canvi important aquest estiu, al tornar de vacances ens hem trobat amb una escola més acollidora i respectuosa amb l’evolució dels nostres fills/filles, amb una nova metodologia.

Tot aquest canvi ha estat possible gràcies a l’esforç de la direcció i dels mestres de l’escola que han treballat força per dur a terme aquest canvi. Des de l’AMPA volem donar el nostre suport a l’escola en aquest nou camí. Tot el que puguem aportar  a l’escola és en benefici de TOTS els alumnes.

Volem agrair també la col·laboració d’un grup de pares voluntaris que van ajudar a muntar mobles. Recordeu que tots els pares i mares de l’escola teniu les portes obertes a l’AMPA, volem ser una comunitat més de l’escola!! Ho aconseguirem!!

Gràcies per endavant!