Les semblances en ser diferents

En aquest blog vinc a comparar Heràcles, fill de Zeus amb Alcmena, i qui va destacar sobre tota la gent per la seva força, amb Midoriya, de l’anime Boku No Hero Academia, qui va néixer sense poders en una societat en la qual no tenir una habilitat és estrany. La comparació? Tots dos són diferents de la resta: el primer sobresurt per la seva força i grandesa i el segon destaca per la seva falta d’habilitat. Encara que no ho sembli, tots dos comparteixen el ser diferents, però seguint l’anime, Midoriya aconsegueix un gran poder que el fa sobresortir més i ser més fort que ningú, cosa en què també s’assembla a Heràcles, qui des de sempre ha cridat l’atenció per la seva força.

 

Izuku Midoriya, de l’anime Boku No Hero Academia.
Hèracles
Jena
Aquest article s'ha publicat dins de General, Herois, Mitologia comparada i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *