Cupido a Londres

La setmana passada vaig tenir el plaer d’anar amb els meus companys de 4t de l’ESO de l’IPM al viatge de fi de curs a Londres (Londinium en llatí). Estant allà vaig tenir present les classes de llatí i tot el que hem après amb els blocs de El fil de les clàssiques. Hi vaig poder trobar un parell de referents per la ciutat. A la visita al British Museum vaig fotografiar una estàtua de Cupido i mentre anàvem de camí a l’alberg, a Piccadilly Circus, vaig tornar a veure una escultura del déu Eros. Què n’opineu? Quins referents clàssics heu trobat vosaltres a Londres?

Anna Bagaria
4t ESO Llatí

Aquest article s'ha publicat dins de Arts, Déus, General, Pervivència, Pervivència en l'art i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *