Referents clàssics a Heidelberg, Alemanya

Fa unes setmanes vam anar d’intercanvi alguns alumnes de Batxillerat del nostre institut a Alemanya, l’experiència va ser magnífica i tornaríem a repetir mil cops si es pogués, però no és així. A una de les excursions, vam anar a Heidelberg, una de les ciutats més antigues d’Alemanya. Fa uns anys uns altres alumnes que van fer aquest intercanvi, van fer un apunt sobre Heidelberg i els referents que hi ha en aquesta bonica ciutat. Nosaltres també volíem portar un regal clàssic d’Alemanya i també vam visitar el poble i lògicament ens van ensenyar la universitat, que és el més important d’aquesta ciutat. A la porta vam veure una gran estàtua d’Atena, la deessa grega de la intel·ligència i de la guerra, la Minerva dels romans. Podeu trobar més informació a l’apunt del nostre bloc Aracne fila i fila,  Zeus d’Olímpia i Atena Pàrtenos.

Els alumnes de grec, a més, podem repassar els coneixements adquirits en el llibre Grec 1 ed. Teide amb aquest thinglink de la companya de classe Mariona Sabanés i després intentar comparar l’escultura grega amb les estàtues que hem vist a Heidelberg.

Ariadna Zarcos

1r de Batxillerat Grec

Aquest article s'ha publicat dins de Arts, Déus, General i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Referents clàssics a Heidelberg, Alemanya

 1. Iria Rael diu:

  Xaipe!!
  Bon apunt Ari! Trobu molt bé que en museus de tot el món puguem trobar referents clàssics com aquesta estatua d’Atenea. I el thinkling està molt complet i detallat.
  Penso que no està de més fixar-se i informarte una mica més dels obejectes dels museus.

 2. thiriet.carlos diu:

  Χαιρετε,
  Un gran apunt, Ariadna! Jo també em vaig fixar en les estàtues d’Atena que vam veure a Heidelberg, sobretot la que es trobava a l’entrada de l’universitat i que el guia ens va explicar que significava l’inscripció d’abaix. Com es veu, Alemanya està plena de referents clàssics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *