Criatures de la mitologia grega

Χαιρετε,                                                                                                                                                     En aquest apunt mostraré el meu treball de mitologia, que és una espècie de bestiari de la mitologia grega. Suposo que quedaran encara moltes criatures, però he intentat posar les que considero més rellevants. Aquest bestiari està molt lligat amb la mitologia grega i amb personatges famosos d’aquesta, sobretot déus i herois com Zeus o Hèracles. Si trobeu en falta alguna criatura que considereu important, podeu posar-lo en comentari i. de seguida, l’afegiré.

Carlos Thiriet, alumne de grec de 1r de Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General, Herois, Monstres i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Criatures de la mitologia grega

 1. Abril Ramos i Aran diu:

  Xaipete!

  Carlos, has fet una gran feina recuperant a totes aquestes criatures de la mitologia grega!

  A mi personalment m’agrada molt la història del Minotaure.

 2. Iria Rael diu:

  Xαiρετε!!
  Sempre m’ha interessat aquest tema, com les deesses i els herois, però aquest molt més. Encara que mai m’he parat a buscar informació sobre el tema, gràcies a la teva presentació m’he informat bastant perquè està molt completa!! Coneixia als centaures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *