Pinzellades mitològiques en la pintura

Aquest any en l’assignatura d’Història de l’art, hem observat com moltes de les obres pictòriques representen escenes de la mitologia grecoromana. Per aquest motiu, he fet un recull d’algunes de les obres en les quals hi són representats diferents mites, també faig un breu anàlisi explicant quin mite ha volgut plasmar l’autor amb algunes característiques pròpies de l’obra.

Roser Barraca
2n Batx. Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Arts, General, Pervivència en la pintura i etiquetat amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Pinzellades mitològiques en la pintura

 1. Retroenllaç: Pinzellades mitològiques en la pintura |...

 2. Així m’agrada, Roser, que aprofitis les classes d’Història de l’art i de mitologia i ho exposis tot plegat aquí. Espero que, a mesura que vagi passant el curs i adquireixis nous coneixements, ampliïs amb més obres mitològiques aquest Drive! Avant!

 3. Ariadna Ruiz diu:

  Xairete!
  Trobo que està super bé aquest treball, ara vaig a primer de batxillerat, però espero poder enrrecordar-me d’alguna cosa l’any que ve.
  La primera fotografia per a mi es la millor ja que el meu pare en va fer un puzle de gairebé 2.000 peces! Ja fa temps que el va fer i el tenen els meus avis, va ser un regal molt treballat!

 4. Xènia Serra diu:

  Χαιρε!
  Molt bon treball Roser. Aquest any en Història de l’Art hem vist sobretot el quadre de “El naixement de Venus” el qual fins i tot ens va sortir en l’exàmen! Esta molt ben fet aquest drive i em servira per estudiar la documenctació genreal i la mitologia de les obres pictòriques que estan relacionades amb la mitologia grega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *