Medea i Electra, el mal de la venjança

De totes les figures femenines gregues he escollit Medea i Electra ja que pateixen el mateix problema de venjança i per tant, les porta a l’assassinat (vid. complex d’Electra i complex de Medea).

 

Aquest article s'ha publicat dins de Amor filial, Amor obsessiu, Amor venjatiu, General, Venjança i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a Medea i Electra, el mal de la venjança

 1. Retroenllaç: Medea i Electra, el mal de la venjança |...

 2. alarioxtecblocs diu:

  Χαιρε!
  Felicitats, Marta, una feina molt interessant o didàctica. No coneixia tot el que envolta aquestes dues dones. És terrible el que van fer, i crec que això supera qualsevol motiu que poguessin tenir, ja que matar nens innocents és una crueltat. És increïble que encara ara passin aquestes coses… Tal com duen, la venjança és mala consellera.

 3. Judit Gimènez diu:

  Χαιρε!
  Felicitats Marta! He aprés qui era Electra i he conegut coses de Medea que no sabia. Trobo que van fer un gramassa assassinant als fills (Medea) i a la mare (Electra). Si avui dia, cada cop que passen coses semblants passes el mateix, no quedaria una ànima. Tot i que, encara passa. Quina crueltat.

 4. Ana Mª Falcón Durán diu:

  Xaipete!

  Moltes felicitats pel teu treball Marta, es nota que ho has treballat i has buscat molta informació sobre Medea i Electra. És un treball molt útil, ja que Medea sabia qui era, però Electra no, i ara ja ho sé.

 5. barroso.rebeca diu:

  Xaipete!!!

  Moltes felicitats Marta per aquest treball de les heroïnes gregues, Medea i Electra, considero que ho has treballat molt bé.

 6. barran.judith diu:

  Xaipete!!
  Felicitats a la meva companya Marta per aquest apunt!! M’ha agradat molt!:D

 7. Alina Roman diu:

  Xaipete!

  Primer de tot felicitats per aquest treball està molt ben fet i el treball aquest de Medea i Electra es molt interessant ja que això desgraciadament també passa avui en dia amb mares que maten els seus fills i es molt trist. M’ha agradat el treball perque tot això ho explica molt bé i està molt ben estructurat.

 8. Retroenllaç: Anònim

 9. Retroenllaç: La Luna de Bertolucci | La cinta de Νίκη

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *