Friends “furever”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vnVuqfXohxc[/youtube]

Google ha llançat un vídeo que recull el vincle d’amistat entre animals d’espècies diferents per la nova campanya d’Android. A diferència d’anuncis anteriors, en aquest no han volgut mostrar res relacionat amb la tecnologia, però sota el lema “Be Together. Not the Same” pretén dir que no és necessari ser iguals per estar junts. D’aquesta manera, el que vol deixar clar l’eslògan, és la gran varietat de dispositius que funcionen amb Android. De la mateixa manera que un ximpanzé i un gos poden jugar junts, una tauleta Samsung pot conviure perfectament amb un smartphone Bq.

Els vincles entre animals

Els vincles d’amistat entre animals d’espècies diferents es poden forjar per la necessitat de contacte social, superant les normes biològiques. Aquests vincles solen sorgir entre animals captius que s’han criat junts des de que eren cadells. Tot i així, en captivitat, un animal adult pot desenvolupar aquesta necessitat de contacte amb una altra espècie.

Extret de Nació Digital

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *