Dinàmiks

Clica en la imatge per accedir a la web del programa

Encara creus que la ciència és difícil i avorrida? Entra al laboratori del Dani Jiménez i quedaràs impressionat amb els seus trucs i experiments. Descobriràs que la ciència pot ser fàcil, interessant, divertida i molt útil per entendre el nostre dia a dia.

Des del 6 d’abril TV3 ofereix un programa de ciència per nens en el Canal Súper3 els dissabtes a les 10:25.  Es diu Dinàmiks i el presenta el físic Dani Giménez. Pretén apropar al món científic des d’un punt de vista rigorós i divertit.

El repte: Tens ganes d’intentar-ho tu?

Aquesta secció està plena de petits trucs d’enginy, en què, per trobar la solució, hauràs de fer servir la teva habilitat, creativitat i, sobretot, passar a l’acció!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *