MARATÓ DE TV3 2012

“La mort hauria de ser el final de la vida.  El càncer, no.”

Malgrat que el càncer sigui una malaltia que fa por, en els darrers anys s’han a fet molts descobriments en la detecció i el tractament i actualment molts malalts es curen totalment.

Qualsevol persona pot patir aquesta malaltia al llarg de la seva vida i moltes vegades els nostres hàbits fan que sigui més o  menys probable patir càncer.

Cada vegada més els tractaments són personalitzats i específics per a cada tipus de tumor i d’aquesta manera s’aconsegueix reduir  molt els efectes secundaris dels medicaments.

L’actitud del malalt cap a la malaltia també és un factor molt important a tenir en compte.  Com sempre i en totes les situacions, una visió positiva de la vida i afrontar els problemes amb optimisme ajuden i molt.

La Fundació Marató de TV3 en la seva edició número 21 pretén donar a conèixer el càncer com a malaltia del segle XXI que es pot tractar i aconseguir que es curi totalment o que esdevingui crònica però no mortal.  Demana la col·laboració de tothom per recaptar fons per poder investigar en molts projectes centrats en aquest tema i enguany s’han aconseguit de moment més 10 milions d’euros en forma de donatius individuals o a través de diverses activitats solidàries com rifes, concerts, caminades, partits de futbol i moltes altres més!

Els “Polseres vermelles” ens guien en un recorregut mèdic i humà sobre el càncer en aquest audiovisual.  Clica damunt la imatge per poder veure’l.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a MARATÓ DE TV3 2012

 1. Miriam San José diu:

  Al fi!! M’agradat molt que la marató de tv3 hagi dedicat aquesta al càncer. Ara ja es més provable que la gent que el pateixi, tant nens, com adults i ancians, la puguin superar, i ara més perquè s’han pogut recaptar més de 10 milions d’euros per al seu estudi. Ara si, ara si que podem vèncer al càncer!
  La mort hauria de ser el final de la vida, el càncer NO!

 2. Adrián Cantarone diu:

  Em sembla molt bé que hi hagin organitzacions com “La Marató” de TV3 que gràcies als ciutadans es dediquin a buscar remeis contra el càncer.
  LA MORT HAURIA DE SER EL FINAL DE LA VIDA, EL CÀNCER, NO!!!

 3. Miriam Lidueña diu:

  Em sembla molt bé aquest vídeo ja que t’explica alguns conceptes per prevenir el càncer, com sabem si el tenim, si queda molt per descobrir la solució etc, ja que hi ha moltes persones que moren d’aquest. Per una altra banda gracies als de La Marató de TV3 per fer aquest acte de solidaritat de cara als ciutadans.

 4. Patricia Ferrero diu:

  Tant de bo que per fi s’acabi ja aquesta maleïda enfermetat que ens afecta a tots. Espero que tot aquests diners recaudats facin possible la solució al càncer. M’agradaria destacar que si us doneu compte, aquesta gent al vídeo destaquen molt el suport que te la seva família amb ells i que no estaven pensant tot el dia en la seva malaltia perque sinó s’empitjoraven. I per últim vull dir que també m’ha agradat molt aquesta frase:
  La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no!

 5. Berta Pallarés Murillo diu:

  Esperem que tots els esforços que hem fet contra aquesta malaltia serveixin, que tot els diners recaudats serveixin per a molt, que totes les persones que han ajudat estiguin orgulloses de el que han fet, que qualsevol persona que passi per això es senti orgullosa de la gent que li ha ajudat. Esperem que ningú més al món passi per aquesta malaltia, i que si passa, que no estigui trista, ja que té familiars i amics amb els quals pot lluitar contra la malaltia, és injust que la gent mori molt jove per culpa d’aquesta malaltia, injusta és la vida.
  La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *