La primera tempesta tropical de la temporada deixa més de 150 morts

Al seu pas per Amèrica Central, la tempesta tropical Agatha ha deixat més de 150 morts i unes 93 persones desaparegudes, a més d’habitatges destruïts, carrers coberts de gruixudes capes de fang i alguns pobles incomunicats.

Agatha ha reviscut en els habitants d’Amèrica Central el malson que fa més d’una dècada va deixar l’huracà Mitch, el més destructiu de la història de la regió i que va deixar unes 11 mil persones mortes, la majoria, a conseqüència d’inundacions i esllavissades.

Aquesta depressió tropical, la primera a ser registrada en aquesta temporada, va començar a formar-se el passat dissabte en aigües de Guatemala, produint vents de fins a 65 quilòmetres per hora, segons dades del Centre Nord-americà d’Huracans.

Etiquetes:, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *