Quatre mil pagesos exigiran justícia climàtica a cimera COP16 de Cancún

Al costat d’ells, organismes com Greenpeace i Oxfam es reuniran en la trobada ‘Diàleg Climàtic / Espai Mèxic’, com a part dels treballs alternatius de la cimera.
Prop de 4.000 pagesos es reuniran a partir de demà en un barri cèntric del balneari mexicà de Cancún per exigir justícia climàtica mentre 194 nacions debaten a la Conferència de l’ONU sobre Canvi Climàtic mesures contra l’escalfament del planeta.
Els pagesos, que ja han començat a arribar a Cancún per exigir que es freni el canvi climàtic es reuniran a la Trobada “Diàleg Climàtic / Espai Mèxic”, com a part dels treballs alternatius a la Cimera del Clima.

Etiquetes:, , , , , ,

Comentaris: 6

 1. armanda Kubiluneite 13 desembre 2010 - 11:02

  Penso que això és una mentida molt gran ja que moltes de les coses que han dit sobre aquest tema del canvi climàtic ha acabat sent mentida. Una cosa és que la gent del camp, que veu diàriament el que passa es reuneixi per manifestar-se, però un altra cosa són els diners, poca gent es creu esta mentira perquè no crec que ningun president pagui per aquest tema.
  Penso que el canvi climàtic es pot solucionar d’un altra manera, no sol amb diners i prometen coses que al final no seran veritat . El que si es pot fer es anar amb compte per que coses aixi no passin.

 2. Cristina Artero 13 desembre 2010 - 11:08

  Expressa que la gent, només es preocupa pels diners i no per la Terra, el medi ambient i el canvi climàtic. Hauríem de deixar de preocupar-nos menys pels diners i més per el nostre planeta!!!!!

 3. Marina Subirats 13 desembre 2010 - 11:08

  La Terra s’ha de cuidar perquè és l’únic planeta que té vida i si la fem malbé no tindrem lloc on anar a viure.

  PERQUÈ ÉS L’ÚNICA EN TOT EL SISTEMA SOLAR QUE TÉ VIDA

 4. franc bardí martí 13 desembre 2010 - 11:10

  Hem de conservar el nostre planeta natal per que no en tenim cap més i és molt important per la nostra vida.

 5. Andrea Borràs Martí 13 desembre 2010 - 11:21

  Crec que aquest text no l’haurien de posar perquè no només els pagesos patiran el canvi climàtic, tot el planeta el patira i tan mateix seguim igual, com si no estigués passant res, tan tranquils amb la mateixa vida que abans, i que ens donarem compte quan la meitat del planeta ja estgui morta o malalta! no?
  Jo trobo que ja ens tindríem que anar pensant les coses! perquè som la última espècie que a arribat al planeta terra i l’estem destrossant tot sense límits i bé, que mira, que cada un a la seva, que ja se’n donaran compte quan ja hagi arribat totes les catàstrofes!

  andrea

 6. Alba Bardi 10 abril 2011 - 22:24

  Trobo que això està molt bé però no crec que aconsegueixin molta cosa ja que si nomes col·laboren els pagesos en intentar mantenir la Terra, han de treure tot el mal anterior, i a mes a mes tres parts de planeta la anem contaminant mes. Si tots contribuíssim en intentar mantenir la Terra segur que ara no ens trobaríem en aquestes condicions. Però també hi ha molta gent que es pensa que nomes reciclant ja està tot fet, i no lo que hem d’impedir més es els gassos i les coses que de veritat contaminen molt el planeta, però la gent ho voldrà arreglar tot quan ja no hi hagi res a fer i ara que tenim tots una petita oportunitat no intentem fer res, i els que ho intenten, sent tant pocs no ho poden aconseguir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *