Acord modest a la Cimera de Cancún sobre el canvi climàtic.

La Cimera de Cancún sobre canvi climàtic va concloure amb un acord consensuat sobre una sèrie de mesures concretes, entre elles, la creació d’un Fons Verd Climàtic i un compromís per elevar els objectius de reducció d’emissions de gasos que causen l’efecte hivernacle. El Secretari general de l’ONU, Ban Ki-moon, va considerar el resultat de la trobada “un important èxit per al món”.
“Els governs es van unir en una causa comuna, pel bé comú, i es van posar d’acord en la forma d’afrontar el repte que defineix als nostres temps”, va declarar Ban.
Va afegir que el document adoptat a Cancún proveeix eines importants que ara han de ser usades, al mateix temps que cal redoblar els esforços perquè estiguin a l’alçada dels imperatius científics.
Entre les mesures acordades en aquesta cimera figuren la creació d’un Marc d’Adaptació per a millorar la manera com s’afronten els desastres naturals i un comitè que brindarà assessorament tècnic en aquest tema.
També es va establir el compromís de proporcionar 30.000 milions de dòlars de finançament ràpid i de mobilitzar altres 100.000 milions a partir del 2020 per atendre les necessitats del desenvolupament.

Comentaris: 2

  1. Alba 13 desembre 2010 - 10:54

    Penso que això de que donara no se quants diners és una mentida, això ho fa per a que el votin a les eleccions però després no farà res i sobre el canvi climàtic la veritat és mentida , ho fa per a protegir a les empreses

  2. Daniel Rodriguez 13 desembre 2010 - 11:14

    Ja era hora de que es fiquessin d’acord, per que el canvi climàtic no pot esperar
    Les decisions d’ara són les que donaran pas a un futur i si seguim com ara, el futur està malament per la vida de els humans i dels animal de tot el planeta.

    D.Rodri 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *