La ciclogènesi Becky provoca un temporal marítim a la península ibèrica.

El temporal de vent i pluja, que aquest dimarts seguirà colpejant gairebé tota la península, especialment la cornisa cantàbrica, s’ha cobrat dos morts i un desaparegut a Galícia.

A més el fort vent ha causat nombrosos destrosses per tota la península, la seva virulència ha incidit especialment en zones costaneres del nord, on les onades han arrossegat balustrades i zones de passeig marítim. També en llevant i al sud, el vent ha obligat a deixar les flotes amarrades pel fort onatge.

A excepció de Catalunya, tota la península està avui amb avisos vermells, taronges o grocs, depenent de la intensitat del vent i les pluges. Les previsions per al dimecres mostren com s’allunya aquesta borrasca procedent del sud d’Irlanda, que ha portat també un aire bastant fred, amb temperatures que han rondat els zero graus en algunes províncies de l’interior.

Etiquetes:, , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *